Nieuwe Aarde Praktijk Kristallijn
Coaching met Lida

Therapie voor kinderen

Tijdens een sessie/behandeling kijk ik naar de hulpvraag van het kind. Daarnaast kijk ik ook naar de hulpvraag van de ouders.
In een sessie kan alles meegenomen worden: pijn, angst, verdriet, pestgedrag of gepest worden, ontstekingen, faalangst, niet geaard zijn of te open zijn, te veel zien zoals entiteiten of overleden familieleden. Daarnaast ook het niet meer willen deelnemen aan processen als school of andere verplichtingen en te weinig krachtig in zichzelf en te veel naar anderen gericht zijn.
Dat wil niet zeggen dat één sessie voldoende is. Ik kan wel na een sessie zien wat er werkelijk speelt en wat de mogelijkheden zijn om weer gelukkig, gezond en met kracht en plezier in het leven te staan. Na een sessie is er merkbaar verandering waar te nemen die zeker positief zal zijn voor het kind en voor de ouders. Advies voor een ondersteunend en natuurlijk middel zoals tinctuur, aura spray of een edelsteen behoort tot de mogelijkheden. Mijn werkwijze is voor alle typen kinderen van deze tijd geschikt. De oefeningen die ik mee geef voor thuis werken nog extra ondersteunend.
Misschien is het probleem waar je mee tobt niet beschreven. Stuur me gerust een mail met je vraag of bel mij op tel. 0344-651895.

Meisje met narcissen

AGENDA


Workshop


© 2017 Lida Brinkkemper