Nieuwe Aarde Praktijk Kristallijn
Coaching met Lida

Reacties van cliënten

De afgelopen jaren zijn voor mij niet altijd makkelijk geweest, zowel lichamelijk als emotioneel, met als gevolg dat ik in een negatieve spiraal terecht kwam waar ik zelf niet meer uit kwam.
Na het zien van haar website op Varik.nl heb ik contact opgenomen met Lida en ga ik regelmatig voor een chakra edelsteenlegging of een healing.
Door haar inzicht, en wijsheid leer ik langzaam om te gaan met mijn emoties, voel ik mij krachtiger en krijg ik meer zelfvertrouwen.
Ik ben Lida dankbaar voor al haar wijsheid, inzichten en adviezen die ik als een spons tot mij neem.
M.

Lida kwam met het idee ons huis te reinigen, ter ondersteuning van inzichten die ze had gekregen bij behandelingen van gezinsleden.
Het was heel fijn en gemoedelijk om Lida in ons huis te laten, ze vroeg nog of er plekken waren waar we liever niet kwamen of ons niet fijn voelden en daarna zijn we naar buiten gegaan en is Lida ongeveer een klein uurtje rondgegaan.
Ze vertelde later waar plekken waren waar de energie zwaar was, of negatief, en had deze plekken gezuiverd. Onze oudste dochter kwam ’s avonds thuis en het eerste wat ze zei: “Zo mam, heb je flink opgeruimd en gepoetst ofzo?” Ze voelde heel veel lichtheid en ruimte, rust en zich welkom. Ik vertelde dat dat inderdaad was gebeurd maar dan zonder poetsdoek of stofzuiger aan te raken, ze vond het ongelofelijk. Ook de andere kinderen voelden het heel duidelijk, heel prettig. Zelf merk ik ook dat ik nu door het huis loop en het gevoel heb dat het overal even ok is, dat ik niet meer bang ben dat ik iets hoor als het donker is, of er iets onder m’n bed zit. Ik slaap ook rustiger en mijn man heeft tot nog toe geen nare dromen meer gehad.
Echt heerlijk om te laten doen, als een nieuw en fris begin na een grote schoonmaak.
B.

Mijn problemen ga ik niet bloot leggen, maar ik kan wel zeggen dat Lida me enorm heeft geholpen. Wat een kracht, wat een power heeft deze bijzondere vrouw. Ik ben erg dankbaar! Ik kan weer verder met mijn leven. S.

Wat een zachte liefdevolle, helende energie heeft Lida. Super bedankt voor je hulp, ik voel me weer erg gesterkt. D.

Door lichamelijke klachten voelde ik me al langere tijd niet lekker. Ik wilde van deze klachten af en heb een afspraak gemaakt bij Lida Brinkkemper.
Na diverse behandelingen voelde ik me steeds beter. Tekorten werden aangevuld en oude ervaringen mochten opgelost worden, zodat deze mijn gezondheid niet meer in de weg zitten.
Sinds ik de behandelingen gehad heb, is mijn weerstand veel sterker geworden. Geen griep en verkoudheid meer gehad. Ik ben geestelijk en fysiek ook veel sterker geworden. Ik heb geen chemische pillen hoeven slikken tegen allerlei kwaaltjes en daar ben ik erg blij mee.
Ik heb veel meer energie en geniet meer van het leven. TM.

Lida heeft me een prachtige, krachtige healing gegeven. M.

Ik kom vaak met concrete vragen, over de organisatie van m'n werk en mijn rol daarin. De waarheid, realiteit drijft met gemak naar boven tijdens een bezoek aan Lida. Vaak heb ik m'n vraag van te voren aangegeven en heeft Lida ook al flink voorwerk gedaan.
Lida helpt heel erg om alle aspecten van het leven positief te benaderen, met liefde aan te gaan. Voor mij is het belangrijk gebleken heel goed mezelf te voelen, bij mezelf te blijven, voelen waar ik warm voor loop, te vertrouwen op m'n intuitie. Daardoor kan ik makkelijker m'n grenzen bepalen, beslissingen nemen, zonder er al te wiebelig over te zijn.
Na elk bezoek voel ik me vrij, energiek, vol liefde en warmte. Ondersteunende druppeltjes, sprays en oefeningen mee naar huis om met elke groei-stap nog bewust te blijven oefenen.
In ons gezin stroomt het steeds fijner: openheid, aandacht, warmte, plezier! B.

Lida voelt en ziet heel goed wat er met je aan de hand is. Ze helpt me heel erg daar inzicht in te krijgen en energie naartoe te laten stromen. T.

Eerst vond ik het wel wat vreemd en raar, voelde ook nog niet echt iets. Maar thuis merkte ik wel gelijk verschil, dat het werkt, ik ben nu niet meer bang voor slangen. A.

Als ik in een negatieve spiraal terecht ben gekomen, helpt Lida me met haar healings om weer positief in het leven te staan.
Dankzij haar hooggevoeligheid kan ze precies opsporen waar een probleem zit, en daarop vervolgens met één van haar vele verschillende healing tools voor genezing zorgen. O.

De healing van Lida heeft me geholpen om positiever in het leven te staan, krachtiger in het nu.
Ik kan nu luchtiger met dingen omgaan, en heb meer vertrouwen in de toekomst. J.

AGENDA


Workshop


© 2017 Lida Brinkkemper