Nieuwe Aarde Praktijk Kristallijn
Coaching met Lida

Natuurlijk genezen

Voel je je leeg, verdrietig en eenzaam, angstig of zinloos? Kun je je gevoel niet uiten of kun je je emoties niet tonen? Wordt er teveel van je gevraagd, ben je het allemaal zat? Dat is een teken dat je naar jezelf, je ware zelf wie je werkelijk bent, aan het zoeken bent.
Een goed teken!
Maar een moeilijke weg, ook ik ben die weg gegaan en ken de worstelingen op het pad van de zoektocht naar mijn ware zelf.
Het is alle moeite waard om door te zetten, ook al zie je het even niet meer zitten, ben je boos op van alles en nog wat. Dit is je oude ego natuur die wil regeren. Word je bewust van jezelf. Wie zit er achter deze ego natuur? Dat is een prachtig lichtwezen! Maar hoe vind je dat mooie wezen in jezelf?

Ik werk met de hoogste energieën vanuit aarde en kosmos, en hoef je daarbij niet aan te raken. Energieën die jou helpen de problemen waar je tegenaan loopt op te lossen op een natuurlijke manier. Ook ondersteunende kruidentincturen helpen je bij je weg en wens om je steeds een stap of stapje beter te voelen.

Wat ervaren volwassenen en kinderen als ze bij mij zijn, of zijn geweest?

Klachten en problemen nemen af
Verdriet verdwijnt
Moeheid verdwijnt
Angst verdwijnt
Pijn verdwijnt

Problemen worden werkelijk opgelost:

Meer energie
Meer ruimte in jezelf
Meer vrijheid
Meer blijdschap
Meer geluk
Weer meer vertrouwen in het leven
Betere kijk op het individuele pad
Beter contact met medemensen
Meer liefde en respect voor jezelf

AGENDA


Workshop


© 2017 Lida Brinkkemper