Nieuwe Aarde Praktijk Kristallijn
Coaching met Lida

Over klankschalen

De klank en trilling van klankschalen is zacht en liefdevol voor een lichaam dat behoefte heeft aan rust. De trilling die de aanslag teweeg brengt, geeft het lichaam en de ziel een bepaalde herkenning waardoor het zich (weer) veilig gaat voelen in zichzelf.
Door de diepe rust die de klank teweeg brengt, vindt er daar waar nodig is tevens een stukje genezing plaats. De klank raakt verschillende gebieden in het lichaam aan. De werking van een klankschaal concert gaat niet heel diep maar werkt op een minder diepe laag heel ontspannend en harmonizerend door. Zelfs in een emotioneel proces brengt het verlichting. Ik heb meerdere mensen in slaap zien vallen tijdens een klankschaal concert, zelfs kinderen. Maar ook als je slaapt werken de trillingen door. Je neemt het gewoon op.
In mijn praktijk zijn er vele mogelijkheden, het is maar net wat bij jou het beste past. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld eerst een klankschaal concertje en daarna healing op wat er misschien tijdens het concert naar boven komt. Alleen een klankschaal concert van een half uur kan ook. Je zou ook een korte kristalhealing kunnen nemen na een klankschaal concert. Er zijn veel mogelijkheden en combinaties mogelijk in mijn praktijk. Alle gericht op genezing, je weer fijn voelen, en worden wie je wilt zijn, het kan echt!

AGENDA


Workshop


© 2017 Lida Brinkkemper